Gastenboek

Arrow
Arrow
PlayPause
Slider

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
4 berichten.
Ronald Terpstra Ronald Terpstra uit Hilversum schreef op 16 november 2017 om 21:28:
12 November 2017 is de St.Willibrordkerk door Reconciliatie en een aansluitende Pontificale Hoogmis door Monseigneur Fellay gelukkig weer voor de Eredienst aan God hersteld. Een volle kerk met parochianen en vrienden uit binnen en buitenland zijn getuige geweest van deze bijzondere gedenkwaardige dag vol devotie. Dank aan allen die deze prachtige kerk behouden hebben voor de Tridentijnse Hoogmis welke gecelebreerd wordt door Pater Carlo de Beer ( Priesterbroederschap St.Pius X )
Henri Waerden Henri Waerden uit Amersfoorst schreef op 31 oktober 2017 om 18:56:
Een prachtig Rooms-katholiek heiligdom waar het Heilig Misoffer en de geldige sacramenten van de heilige Kerk en van onze voorouders behouden worden en in ere worden gehouden. Goed zoveel enthousiaste jongeren en jonge gezinnen te zien op zondagmiddagen. Prachtig dat de Pius X-paters deze kerk dichtbij het centrum van het Nederlandse christendom, de H. Willibrord en de inmiddels protestantse Domkerk, bedienen. Een zegen voor Nederland en voor het behoud van het rooms katholiek geloof en de Europese christelijke cultuur in ons land. Alles herstellen in Christus! Naar Christus door Maria.
Diana Nieuwold Diana Nieuwold uit Hoogeveen schreef op 29 september 2017 om 19:58:
Onlangs mocht ik in de Sint Willibrord foto's maken. Een prachtige kerk en ik heb er dan ook van genoten! Ze staan inmiddels online, zodat ik ook wat reclame voor de kerk maak: http://kerkfotografie.nl/sint-willibrordkerk-utrecht/ En dat is 't ie zeker waard!
Lars Ruben Maintz Lars Ruben Maintz uit Rotterdam schreef op 9 september 2017 om 15:45:
Ik ben al 4 keer in deze kerk geweest voor de Tridentijnse Mis en de kerk is prachtig, en hoe het Gregoriaans door de kerk galmt is buitengewoon schitterend. De Willibrordkerk heeft รฉcht iets mystieks.